La piscina municipal tanca demà la temporada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La instal·lació tancarà les seves portes aquest diumenge després d’un estiu més en què ha obert de forma ininterrompuda cada dia.

Durant la jornada de demà l’accés a la piscina serà gratuït, de la mateixa manera que quan es comença la temporada.

Una temporada que la piscina tanca després d’arrencar d’una forma complicada, per culpa dels problemes ocorreguts amb l’empresa de socorrisme durant el primer dia d’obertura de portes, i que va obligar al consistori a allargar la gratuïtat de l’accés també a la següent jornada.

A la vegada, de la mateixa manera que els primers dos dies, demà la piscina tindrà aforament gratuït limitat a l’aforament, amb la finalitat de no sobrepassar el nombre màxim que permet el recinte i poder garantir les condicions de seguretat necessàries tant dins com fora de l’aigua.

Enguany, la piscina ha avançat uns dies el seu tancament, a causa de les dates de la Festa Major de Palafolls. El recinte obrirà les seves portes per últim cop demà a les 10 del matí i tancarà a les 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics