URGENT

ENDESA avisa de dos talls de llum programats per demà dijous en diversos carrers del centre

Compartiu aquesta història

La companyia elèctrica ENDESA ha emès un avís en què s’informa de dos talls en el subministrament elèctric programats per demà dijous, i que afectaran diversos carrers del centre de Palafolls.

La interrupció es produirà en dues franges del dia. D’una banda, un primer tall de 7 a 8 de matí; de l’altra, un segon tall de 3 a 4 de la tarda.

Segons ha informat la companyia, la interrupció del subministrament d’energia elèctrica afectarà diversos punts de l’avinguda Costa Brava, l’avinguda Ribera de la Burgada, l’avinguda Pau Casals i els carrers de Baix, Camí del Roig, Francesc Macià, Major, Pompeu Fabra, Ramon Turró i Salvador Espriu.

Segons indica ENDESA, el tall es produeix per poder efectuar uns treballs de «manteniment i millora de la xarxa de distribució», amb la voluntat d’«incrementar la qualitat del servei elèctric».

ENDESA ha facilitat el número de telèfon 800 76 07 06 per qualsevol aclariment, així com ha informat que es pot consultar el web www.edistribucion.com per obtenir més informació sobre els Treballs Programats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics