URGENT

L’enquesta sobre de la Festa Major rep 200 valoracions en el seu primer dia

Compartiu aquesta història
El grup Oques Grasses, durant la seva actuació a la Festa Major de Palafolls 2019 – Foto: RP

Aquest dijous, l’Ajuntament de Palafolls posava en marxa una enquesta pública a través del web municipal, amb l’objectiu que els assistents de la passada Festa Major opinessin sobre els actes i activitats del programa de l’edició d’enguany.

Segons va informar ahir el consistori, fins a 200 persones van contestar l’enquesta, només durant les primeres 24 hores en què va estar en marxa.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana asseguren estar «molt satisfets» per aquesta xifra de participants, i a la vegada també pel volum de comentaris que, asseguren, s’han emès també al qüestionari, amb «ànim de construir».

L’objectiu de l’enquesta és, d’una banda, rebre les opinions dels veïns i veïnes de Palafolls i també assistents a la Festa Major sobre els actes programats. En aquest sentit, es demana valoració sobre el que ha agradat, el que no i el que es considera que cal millorar.

A la vegada, l’enquesta també ha de servir al consistori per poder treballar en noves propostes i millores de cara a l’edició de l’any vinent de la festa.

L’enquesta, que es mantindrà activa fins el proper diumenge 22 de setembre, es pot omplir entrant al següent enllaç: Completa l’enquesta de la Festa Major!

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics