El CCM organitza un curs adreçat a dones emprenedores

La iniciativa es durà a terme durant 3 dies d’aquest proper mes d’octubre, començant el dimarts dia 1.

Segons ha informat el consell, el curs va adreçat a dones emprenedores, i en ell s’explicaran els principals punts que cal tenir en compte i es facilitaran eines per fer més fàcil la gestió financera de l’activitat econòmica.

Els principals aspectes de què constarà el curs són el reconeixement de les dificultats concretes de les dones autònomes en la gestió d’un negoci, les fortaleses de les dones respecte als diners, la definició de les etapes d’un negoci, determinar el perfil financer de l’empresària i diferenciar economia personal i de negoci.

El curs està subvencionat al 100% i el Consell Comarcal del Maresme el considera una «aposta clara de suport a l’emprenedoria en femení».

La formació constarà de 12 hores, repartides entre els dies 1, 8 i 15 d’octubre en horari de matins, de dos quarts de 10 fins a dos quarts de 2 del migdia.

Les persones interessades en inscriure’s en aquesta iniciativa poden fer-ho fins el proper 30 de setembre omplint el formulari que trobaran al web www.ccmaresme.cat.

El curs, que porta per nom «Training financer per a dones emprenedores» està organitzat pel Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Maresme (SIAD), l’Associació “Dones pel futur” i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics