La brigada refà el mur de l’antic carreró de l’escola

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els operaris de la brigada municipal estan aquests dies refent el mur que separa l’actual casal parroquial del carrer Francesc Macià. Es tracta d’un mur que abans formava part del conegut com a carreró de l’escola que vorejava el pavelló del cicle superior. Amb l’assimilació de l’escola com a espai públic, el carreró va quedar simplement com a mur de separació i amb el pas del temps s’ha anat fent malbé, entre d’altres per l’acció de les arrels dels arbres del voltant.

Els treballs actuals estan eliminant el mur original, per tal de fer-ne un de nou amb major seguretat, ja que actua de contenció amb el carrer Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics