La Comissió de Reis fa una crida a sumar nous col·laboradors a la cavalcada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Encara falten 3 mesos perquè arribi la nit més màgica de l’any, en què arribaran Ses Majestats els 3 Reis d’Orient, però la Comissió de palafollencs i palafollenques encarregada dels preparatius de la cavalcada ja ha engegat la maquinària.

L’entitat ha convocat per aquest dijous al vespre una reunió oberta a la sala de plens de l’Ajuntament de Palafolls en què s’ha convidat a qualsevol veí o veïna que tingui ganes de format part de la comissió i d’ajudar activament en l’organització i rebuda dels 3 Reis.

En parla Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

La reunió tindrà lloc a les 7 del vespre, i s’hi ha convocat a totes les persones que tinguin ganes d’implicar-se en l’organització d’aquest esdeveniment nadalenc, especialment esperat pels més petits de la casa.

Pla explica que la comissió s’encarrega de la gestió prèvia de l’arribada dels reis i de l’organització logística del mateix dia de la cavalcada.

La cavalcada de Ses Majestats els 3 Reis d’Orient comporta la mobilització d’un nombre considerable de persones, tant a nivell d’entitats com també de personal que s’encarrega de la logística, la mobilitat i la seguretat perquè tot plegat es desenvolupi sense problemes i perquè es pugui gaudir al màxim de la màgia d’aquella nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics