Desmenteixen els rumors sobre possibles aldarulls dels menes a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa just una setmana que el nostre municipi acull a 8 menors no acompanyats, coneguts com a menes. En aquests dies ja han començat a circular tot un seguit de rumors falsos que els situen al centre de diferents accions i situacions conflictives al nostre municipi.

De nou les xarxes socials han emparat la difusió d’aquestes informacions falses com ara que els menes havien provocat incidents en un autobús de línia o en un conegut supermercat de Palafolls.

La Policia Local de Palafolls i el propi Ajuntament han informat a RP que es tracta de rumors sense cap fonament. L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, parla de rumors infundats, sense cap veracitat i parla de rumors amb “mala baba“.

L’anunci de l’arribada dels 8 menes, tots ells d’entre 15 i 17 anys, que va publicar aquesta emissora fa 10 dies, ja va provocar una allau de missatges contraris a l’acolliment d’aquests joves migrants que han arribat al país a la recerca d’un futur millor.

Llavors també es van difondre rumors com ara que l’Ajuntament de Palafolls rep diners per acollir aquests adolescents , també, que el consistori ha de pagar i destinar recursos a l’assistència dels joves.
L’alcalde fa una crida a la responsabilitat, a no difondre notícies falses ni rumors. Alemany recorda que aquest tipus d’actituds poden ser punitives judicialment.

Els 8 menes fan vida en un pis cèntric del nostre municipi amb l’acompanyament d’un educador que viu amb ells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics