URGENT

Una 15a de corredors del Safir Team participen de la oncotrail

Compartiu aquesta història

Des de fa 7 anys, cada primer cap de setmana d’octubre, se celebra l’Oncotrail al Baix Empordà, una cursa per equips que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Aquest any han participat 2.200 corredors repartits en 270 equips que han de recórrer els 100 quilòmetres de la cursa. Entre aquests 270 equips 2 eren provinents del Safir Team de Palafolls.

Per participar a l’oncotrail cada equip havia d’aportar 1.000€ d’inscripció, pel que l’aportació del club esportiu de Palafolls ha estat de 2000€ per a la Fundació Oncolliga de Girona. En José Camacho, membre del Safir, explica que l’any passat ja havien participat d’aquesta cursa però que enguany hi ha anat 16 corredors en dos equips de 8 i que ja es comencen a moure per participar-hi l’any que ve.

L’oncotrail és una cursa de 100 quilòmetres que es poden completar en relleus sempre que almenys hi hagi 4 corredors en marxa. Cada equip sempre haurà de córrer junts i completar els 100km en un màxim de trenta hores, ja que també es pot fer a peu.

Aquesta setena edició ha aconseguit reunir 321.277 euros. És la quantitat més alta des que va començar la iniciativa l’any 2013.
Aquesta cursa l’organitza la Fundació Oncolliga de Girona destinada a l’ajuda dels malalts de càncer. El diners aconseguits es destinaran a millorar les condicions de vida dels pacients de càncer i dels seus familiars, que viuen a les comarques gironines.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics