El Teatre de Palafolls acull aquest diumenge l’obra «Oceans»

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de la primera de les dues representacions que s’oferiran aquest mes d’octubre al teatre palafollenc, i és a càrrec de la companyia El Mirall.

Les entrades per aquesta funció, que es farà a les 6 de la tarda d’aquest diumenge, estan a la venda a un preu de 5 euros al MiD i també, el mateix dia de l’obra, a les taquilles del Teatre de Palafolls.

La setmana que ve, també diumenge a la tarda, s’oferirà al teatre una doble sessió de dramatúrgia. D’una banda es durà a terme la representació de l’obre de microteatre «La teta que os falta», i de l’altra l’obra «La Teta Lisa», amb la companyia Grillats de Cabrera de Mar, i en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics