URGENT

L’Amateur del CD Palafolls suma un nou triomf i el San Luis Aleví obté un meritori empat fora de casa

Compartiu aquesta història

La jornada d’aquest passat cap de setmana ha deixat un bon regust de boca pel primer equip del CD Palafolls, que ha aconseguit una meritòria victòria a casa contra la UE Tossa.

Amb gols d’Idrisa i Oscar Mateo, l’equip palafollenc va imposar-se per 2 a 0, un resultat que els permet situar-se en el segon lloc de la classificació de Quarta Catalana, encara amb un partit pendent.

Qui no va tenir tanta sort va ser l’equip del Cadet, que rebia al Tordera a casa aquest cap de setmana i que va caure per 1 a 3. Amb aquesta derrota l’equip se situa en 11a posició de la lliga.

Nando, entrenador de l’equip, feia balanç de la derrota d’aquesta jornada.

Tampoc va tenir sort aquesta jornada l’equip de l’infantil de 2a Divisió, que va caure a casa del Racing Blanenc, ni tampoc el Benjamí, que va perdre fora de casa, en aquest contra el Tossa.

En pàgina de futbol sala, l’Aleví de Divisió d’Honor va aconseguir un empat a 3 a la pista del Sant Andreu de la Barca, resultat que els permet situar-se en 8a posició.

Aquesta passada jornada també ha deixat victòries per l’equip del Cadet de 1a Divisió, que va imposar-se a la pista del Tordera Parc per 2 a 1, així com pels dos equips del Benjamí.

Per la seva banda, l’equip femení de la 2a Divisió  va caure a casa contra el Parets per 0 a 2, resultat que deixa a les palafollenques en 9a posició de la lliga.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics