Surten a licitació les obres de remodelació de Roig i Jalpí

El consistori busca ja l’empresa que s’encarregarà de realitzar els treballs de reforma del carrer, des del seu inici, a la cantonada amb camí del Castell, i fins la carretera de Tordera.

El nou projecte, que substitueix el que havia aprovat l’antic govern, preveu una reforma de l’asfaltat i de les voreres d’aquest carrer d’entrada i sortida del municipi.

Les obres s’han tret a licitació per un valor de 360 mil € i les empreses que optin a fer les obres les haurien d’enllestir en 2 mesos, amb la previsió que finalitzin pels volts de cap d’any.

El projecte preveu reasfaltar tot el carrer, es refaran les zones d’estacionament en bateria al voltant del camp de futbol, les parades de bus i tot el tram de voreres amb els corresponents accessos als passos de vianants.

Els treballs es coordinaran també amb altres treballs previstos a la zona. Es tracta de la creació d’un nou pluvial que reculli les aigües, el pas de la canonada d’agua per abastir el polígon industrial i el pas de la fibra òptica, tot plegat previst en d’altres projectes.

Les empreses tenen temps de presentar les seves ofertes fins a finals d’octubre, amb la previsió que s’adjudiquin a principis de novembre i, n cop signat el contracte comencin a comptar els dos mesos previstos per l’execució de les obres.

Es un projecte molt més barat i senzill que l’aprovat per l’antic govern local que preveia una illa central enjardinada per intentar reduir la velocitat dels vehicles que hi passen.

Es tracta d’un carrer d’alt volum de circulació ja que comunica el centre de Palafolls amb el polígon d’en Puigvert i els centres logístics d’Inditex i feia temps que s’estudiava una reforma del carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics