URGENT

Palafolls habilita un dipòsit de vehicles retirats per la grua

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha adequat un espai de sorra prop de la carretera de Blanes per tal de fer les funcions de dipòsit municipal de vehicles.

En aquest nou espai s’hi portaran els vehicles que hagi de retirar la grua a ordres de la Polcia Local. De fet l’espai ja fa setmanes que està en funcionament.

Un cop retirats i transportats al dipòsit, se’ls immobilitza per tal que els propietaris no puguin retirar-lo sense pagar la multa corresponent i el cost de la grua, situat entre els 110 i els 130€ depenent del dia.

Segons la regidora de Governació, Susanna Pla, era evident la necessitat de disposar d’un espai on dipositar els vehicles retirats per la grua.

Aquest nou espai, amb capacitat per una dotzena llarga de vehicles, s’ha instal·lat rere el cartell de “Palafolls Senyor del Castell Domini màgic”.

Fins ara els vehicles que retirava la policia es quedaven o bé al costat de l’Ajuntament o a la plaça del Fòrum Palatiolo, una situació que el nou govern considera que no són els llocs més indicats com a dipòsit dels cotxes retirats.

El nou dipòsit és un espai de sorra i obert.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics