Arrenquen els preparatius per la rebuda dels Reis Mags

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que encara falten moltes setmanes per l’arribada de Melcior Gaspar i Baltasar, aquests dies un grup de palafollencs i palafollenques s’escarrassen i treballen sense descans per fer el més lluïda la propera arribada de Ses Majestats els Reigs Mags de l’Orient que, un any més, s’espera pel vespre del 5 de gener.

Cada dilluns i cada dimecres es troben al Forroll, al barri de Sant Lluís, mitja dotzena de persones per preparar tots els detalls de la cavalcada de rebuda dels reis; des de les carrosses, el recorregut, la rebuda a l’Ajuntament, el descens al Fòrum Palatiolo i la recepció de les cartes dels infants.

Encara s’és a temps de participar d’aquesta rebuda amb la Comissió de Reis i Carnestoltes de Palafolls. Per fer-ho només cal acostar-se qualsevol dels dies de treball del grup al Forroll i incorporar-s’hi.

Ja fa uns dies es va fer una reunió a l’Ajuntament per tal d’incentivar la participació de nous membres a la comissió de Reis, ja que amb més voluntaris, amb dedicacions i especialitzacions vàries,  per tal d’aconseguir una jornada més màgica i lluïda pels infants de Palafolls.

RP es sumarà de nou a la cavalcada de Reis d’enguany. Serà servint el fil musical que sonarà durant la rua pel nostre poble amb nadales infantils que també s’escolatran en directe per l’FM d’aquesta emissora.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics