URGENT

El ple decideix avui els impostos i taxes per l’any que ve

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls celebra avui dijous el ple ordinari del mes d’octubre, amb un total d’11 punts a l’ordre del dia.

Entre els punts destacats hi ha el debat de la proposta de modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals de cara al proper 2020.

Es tracta de l’aprovació provisional de les taxes, impostos i preus públics que ha de regir al nostre municipi l’any vinent. Així avui es decidirà el rebut de l’IBI, de les escombraries o de l’impost de vehicles que pagarem els palafollencs el proper any.

El nou govern municipal no ha volgut avançar cap detall de la proposta que avui portarà a plenari.

Tot plegat es debatrà a la recta final d’un ple que també debatrà la delegació parcial de competències al Consell Comarcal del Maresme pel programa Treball i Formació 2019-2021.

Entre altres punts, destaca també el debat entorn a la licitació per a l’adjudicació del contracte d’obres pel projecte de millora al polígon industrial de Palafolls.

El projecte que es duu a terme amb l’ajuda provinent de la Diputació de Barcelona i que ha de servir per tirar endavant diversos treballs de millora de les infraestructures bàsiques del polígon industrial nord, que agrupa els sectors de Mas Roquet, Mas Reixach i d’en Puigvert.

El ple acabarà amb els precs i preguntes de l’oposició i el públic assistent, però també se sap que el govern presentarà una moció d’urgència per mostrar el rebuig a la sentència coneguda dilluns.

El ple, que començarà a les 7 de la tarda, es podrà seguir en directe per aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM i per internet, a www.radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics