Els estudiants s’apunten a la vaga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A Palafolls on més es nota la vaga és en el sector educatiu.

A l’institut de Palafolls és la vaga més seguida dels últims anys. Avui han anat a classe 87 alumnes, el que suposa només un 15% de l’alumnat. Pel que fa als mestres han secundat la vaga dos de cada 3 professors del centre. Rosa Martínez és la directora del centre.

A l’escola de Mas Prats la meitat dels mestres han anat avui al centre, pel que no ha calgut activar els serveis mínims decretats per la Generalitat, mentre que només han anat a classe 1 de cada 3 alumnes, el 33%. Carme Serrats és la secretària del centre.

Un nombre similar d’alumnes han anat avui a l’aula a Ferreries. El 29% de l’alumnat ha anat a l’escola on avui treballen 10 professors, menys de la meitat dels docents del centre. Meritxell Torroella secretaria

Als centres mèdics, es garanteix el funcionament normal d’urgències i unitats especials com cures intensives, vigilància intensiva, unitats coronàries, hemodiàlisi, neonatologia, parts i tractaments de radioteràpia i quimioteràpia.

Al cap de salut de Palafolls hi ha serveis mínims d’un professional mèdic, un professional d’infermeria i un administratiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics