URGENT

Palafolls programa un nou curs de monitor de lleure per aquest proper Nadal

Compartiu aquesta història

Segons ha informat el consistori palafollenc, es tracta d’un curs intensiu que tindrà lloc durant el període de vacances de Nadal, i que es coordina des de l’Àrea de Joventut.

El curs, que ja té obert el període d’inscripcions, s’adreça a totes aquelles persones amb 18 anys complerts interessades en realitzar les tasques i les funcions de monitoratge d’infants i joves.

Segons informa l’Ajuntament, la formació serveix per desenvolupar funcions professionals o de suport a entitats o empreses, ja sigui de forma voluntària o remunerada, que desenvolupin accions o siguin responsables de serveis en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure.

El curs arrencarà el dia 14 de desembre de 2019 i s’allargarà fins el 5 de gener de 2020, i es durà a terme al Local Jove Can Batlle.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls, destaca la idoneïtat de les dates per aquells i aquelles que vulguin poder buscar feina amb la titulació aquest proper estiu.

El curs es farà els matins de 10 a 2 del migdia i les tardes de 3 a 7, exceptuant alguns dies concrets en què només es realitzarà horari de matí.

L’objectiu, segons ha puntualitzat el consistori, és preparar l’alumne per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys.

Muñoz destaca que Palafolls és dels pocs llocs de la zona on s’imparteix aquesta formació.

Les inscripcions per aquest nou curs de Monitor/a de lleure es poden efectuar a través del web de l’Escola Lliure El Sol, entitat encarregada d’impartir la formació, a través d’aquest enllaç: Curs de MONITOR/A intensiu hivern

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics