URGENT

El cementiri adapta i amplia els horaris durant aquesta setmana de Tots Sants

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada de la celebració de Tots Sants, incrementen les visites de familiars de difunts als cementiris.

És per aquest motiu que, any rere any, el cementiri municipal de Palafolls amplia els seus horaris de visita durant els dies propers a aquesta data.

Habitualment, l’espai obre els divendres, dissabtes i diumenges, els matins de 10 a 1 i a les tardes de 3 a 5 en horari d’hivern i de 4 a 6 en horari d’estiu.

Durant aquesta setmana, però, i ja a partir d’avui dilluns, el cementiri obrirà cada dia i fins diumenge a les 10 del matí. avui dilluns, dimarts dimecres i el mateix diumenge, les visites es podran fer en horari de matí -de 10 a 1- mentre que dissabte també s’obrirà a la tarda, de 3 a 5.

El dijous 31 d’octubre i el divendres 1 de novembre, diada de Tots Sants, el cementiri obrirà de 10 del matí fins a les 6 de la tarda de forma ininterrompuda.

Susanna Pla, 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls, explica que l’ampliació es fa per donar cobertura a la major afluència de familiars dels difunts.

Tot i que per ara l’Ajuntament no té constància que s’hagi plantejat aquesta possibilitat, Pla ha dit que s’estudiaria l’opció d’ampliar els horaris d’obertura del cementiri durant la resta de l’any si així es demana al consistori.

Els horaris especials de Tots Sants al cementiri de Palafolls s’allargaran des d’avui i fins diumenge.

Consulta aquí els horaris especials del cementiri durant aquesta setmana de Tots Sants:

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics