URGENT

Derrotes ajustades pel Sènior i el Sots 25 del CB Palafolls, i el Sots 21 guanya i es col·loca líder

Compartiu aquesta història

Cap de setmana amb resultats complicats per Sènior i Sots 25 del bàsquet palafollenc, que malgrat el bon joc van acabar perdent els seus respectius enfrontaments.

El Sènior jugava aquest diumenge a casa contra el Bàsquet Porqueres i, després d’un partit disputat, els visitants van acabar enduent-se la victòria per 74 a 78.

Una diferència de 4 punts que deixa entreveure, però, més bon joc de l’equip, amb millor anotació ofensiva i més defensa, però que es veu perjudicat per la banqueta i el fet de no poder fer una bona rotació de canvis.

Per la seva banda, l’equip del Sots 25 també jugava a casa aquest cap de setmana. Ho feia contra la Unió Girona, equip contra el qual va perdre per només 3 punts de diferència, 63 a 66.

Un partit molt igualat, amb parcials ajustats, però que va acabar decantant-se a favor dels visitants.

David Osambela, tècnic i jugador de l’equip, fa valoració del partit.

Radicalment diferent va ser l’escenari que va deixar el partit del Sots 21 del Palafolls, que va imposar-se 88 a 26 a l’Escola Pia Olot i que segueix la seva ratxa d’imbatibilitat. Una victòria que col·loca a l’equip líder de la lliga.

L’Adri, un dels jugadors de l’equip, feia bona valoració del partit, destacant el domini palafollenc del joc.

Un altre bon resultat d’aquesta passada jornada el va signar el Júnior B, que visitava la pista del Cabrera aquest dissabte i que va guanyar 69 a 73. L’equip és ara 5è a la lliga.

La resta d’equips que jugaven aquesta jornada van caure en els seus respectius partits. És el cas del Cadet, que perdia 68 a 52 contra el Masnou, així com del Mini A, que queia a la pista del Teià 65 a 30, i el Mini B, que perdia contra el Sant Narcís 67 a 17.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics