Malgrat serà Capitalitat del Bàsquet Femení 2020

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar continua impulsant el projecte que ha de dur al municipi a rebre la Capitalitat del Bàsquet Femení 2020 aquest proper mes de gener.

Segons ha informat el consistori malgratenc, la setmana passada es va celebrar una reunió en què hi van assistir l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader; el regidor d’Esports, Ludwig Ivan Hasko, i representants de la Federació Catalana de Basquetbol, i que va servir per continuar refermant el projecte.

La sessió de treball, en què hi era present el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, i el secretari de l’organisme, Francesc de Puig, va servir també per començar a concretar detalls de l’organització d’aquesta capitalitat.

En aquest sentit, i segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, a la trobada es va avançar que el proper mes de gener es farà el relleu entre Igualada i Malgrat de Mar com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2020.

El passat mes de maig, l’Ajuntament de Malgrat signava un conveni amb la federació en què s’assumia la capitalitat que es rebrà a principis d’aquest proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics