URGENT

La comissaria continuarà donant cites demà per renovar o expedir el DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

La nova jornada de renovació o expedició del DNI al nostre municipi serà el proper 18 de novembre, però com és habitual les hores per poder fer el tràmit es donen uns dies abans.

Durant el matí d’avui dilluns s’han estat donant cites a la caserna de la Policia Local de Palafolls, que serà el mateix lloc que acollirà els tràmits d’aquí a 15 dies.

De les 70 places que s’ofereixen, que és la xifra habitual cada cop que es programa una nova jornada per expedir o renovar el DNI a Palafolls, encara en queden de lliures, i és per això que la Policia continuarà demà dimarts al matí, també de 9 a 1, donant cites.

Aquest cop ja no s’estableix la prioritat per a col·lectius concrets -l’únic requisit és que cal estar empadronat a Palafolls-, sinó que es donaran les hores per ordre de petició.

Els tràmits per renovar o expedir el DNI al nostre municipi els duu a terme la Policia Nacional, cos que des de fa diversos anys va començar a desplaçar-se fins a Palafolls per oferir aquest servei, que normalment es dona a localitats com Lloret de Mar o Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics