El conseller d’Educació Josep Bargalló visitarà finalment Palafolls aquest divendres

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha confirmat l’equip de govern municipal a aquesta emissora, després que la primera data de la vista fos ajornada per l’aturada institucional posterior a la sentència del procés.

El conseller Bargalló arribarà al punt de les 9 del matí a l’Ajuntament de Palafolls, on serà rebut per l’alcalde, Francesc Alemany, la regidora d’Educació i 1a Tinent d’Alcalde, Susanna Pla, així com altres càrrecs de l’executiu palafollenc, com el 2n Tinent d’alcalde, Jordi Villaret. A l’acte també s’hi ha convidat a la resta de membres del ple palafollenc.

En la rebuda també hi assistirà el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó, i l’adjunta al director, Lourdes Gil.

En aquesta primera part de visita al consistori, el conseller Bargalló signarà el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Palafolls, i seguidament la comitiva es desplaçarà a peu fins a l’escola Mas Prats, el primer centre que visitarà Bargalló.

Segons ha informat el Gabinet del conseller d’Educació, la comitiva visitarà algunes aules del centre i diverses de les instal·lacions, i es reunirà amb l’equip directiu i alguns dels docents de l’escola.

Poc abans de 3 quarts d’11 està previst que Bargalló es desplaci a Les Ferreries, on es durà a terme una visita similar, en aquest cas primer amb una trobada amb l’equip directiu del centre i posteriorment amb un recorregut per les instal·lacions de l’escola.

Al punt de les 12 del migdia està previst que el conseller d’Educació visiti l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, l’últim centre educatiu per on passarà la comitiva aquest divendres.

Allà també es farà una visita a les instal·lacions i s’hi durà a terme una reunió amb l’equip directiu del centre a la Biblioteca.

Abans de la primera visita prevista del conseller Josep Bargalló a Palafolls, el consistori va voler coordinar els centres educatius per, d’aquesta manera, unificar les demandes al Govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics