URGENT

L’Ajuntament posa a exposició pública el projecte de construcció d’una nova benzinera a Palafolls

Compartiu aquesta història
Ubicació de la benzinera prevista pel projecte

Es tracta d’un projecte que preveu la implantació d’una nova benzinera a l’antic camí de Tordera, a tocar de la carretera N-II i al límit amb el terme municipal d’aquesta localitat veïna.

Segons ha informat l’Ajuntament, el passat mes de gener l’empresa Petroprix Energia SL va demanar la llicència ambiental per instal·lar una benzinera dedicada a la distribució minorista de combustible.

Segons s’especifica a l’edicte fet públic pel consistori en les darreres hores, ateses les característiques i la possible incidència a l’entorn que pot tenir aquesta nova infraestructura, i d’acord amb la llei de prevenció i control ambiental de les activitat, el projecte s’ha sotmès ara a informació pública durant 30 dies.

Concretament, el projecte planteja les obres d’adequació de la parcel·la on es vol instal·lar la benzinera, que donarà servei les 24 hores i que serà «totalment desatesa», segons afirma el document, tant per l’operació de repostatge com per la gestió del pagament per part dels usuaris.

Segons el projecte, la benzinera oferirà només gasolina sense plom 95 i Gasoil A, i en un principi no es preveu que tingui cap equip de subministrament d’aigua ni aire a pressió, així com tampoc cap edifici de venda de productes.

 

Foto de portada: wikipedia.org / Rama

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics