Pau Perales, subcampió de la Jean Bouin Sub10

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Caldrà estar molt pendent a la trajectòria atlètica de Pau Perales. El palafollenc, de només 9 anys, compta cada participació en curses amb podis destacables. Si fa només una setmana us explicàvem que Perales s’havia proclamat campió de Catalunya dels 1000 m en categoria sub10. Avui ens referim a Pau Perales com a subcampió de la seva categoria de la cursa Jean Bouin que s’ha celebrat aquest diumenge a Barcelona.

En Pau va completar els 1200m del traçat de la cursa en 4 minuts 1 segon, a només 1 segon del primer classificat ahir.

No és la primera vegada que l’atleta palafollenc participa a la Jean Bouin. En l’edició anterior Perales es va quedar a les portes de pujar al podi, aconseguint un meritori 4t lloc.

Perales no ha estat l’únic esportistes inscrit al CD Palafolls que ha participat aquest diumenge al matí a la 96a edició de la Jean Bouin, una de les primeres curses en asfalt que es fan en ciutat a tot Europa.

A la mateixa cursa en què Perales obtenia el segon lloc, en la que van participar 130 corredors, Youssef Becerra va ser 10è a la classificació. En categoria Sub 10 femení, la també palafollenca Mar Páez va quedar en 10a posició.

Per equips, els nois sub10 van quedar tercers i les noies sub10 van fregar el podi, acabant quartes.

En total una 12a de corredors i corredores palafollenques van prendre part ahir d’aquesta coneguda cursa barcelonina, una cita clàssica de l’atletisme amateur i professional, en la que des de 1920 han participat més de mig milió d’atletes pels carrers de Barcelona gairebé sense interrupció històrica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics