URGENT

El Moli d’en Puigvert crea les caixes sorpresa de mitjons Condor

Compartiu aquesta història

Aquesta és la nova iniciativa que ha posat en marxa la Fundació Privada El Molí d’en Puigvert, participada per l’Ajuntament, la cooerativa agrícola de Palafolls i la Comunitat Terapéutica del Maresme, per continuar impulsant projectes per a la inclusió de persones amb trastorn mental al món laboral.

Es tracta de caixes sorpreses amb mitjons infantils de la marca maresmenca Condor que es poden comprar a través d’Internet, a la botiga online que s’ha anomenat «outlet social Cóndor».

Segons explica la fundació, cada caixa sorpresa és diferent. El client pot decidir si vol 3 o 6 parells de mitjons i la talla, que va des dels 0 als 14 anys. El disseny i color dels mitjons varien i són part del factor sorpresa que promet el producte solidari.

El Molí d’En Puigvert destaca que l’objectiu de la iniciativa és oferir oportunitats laborals a persones amb trastorn de salut mental.

Aquesta iniciativa se suma a una altre de similar ja impulsat des de la fundació fa uns anys. És la caixa de «Cosir i estrenar», en la que en aquest cas dins la caixa sorpresa hi ha roba de la que comercialitzen a les botigues outlet de Palafolls amb petites tares fàcils de solucionar. Dins la caixa també hi ha el material necessari per poder resoldre la tara.

Des de la direcció de Còndor, empresa d’Arenys que ja té una botiga outlet al centre de Palafolls, gestionada pel Molí d’en Puigvert, qualifiquen d’«il·lusionant» la iniciativa, i consideren que suposarà un nou pas en el sector per continuar amb el projecte social.

Pots comprar en línia AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics