URGENT

La Puput obra la convocatòria a la 7a edició del Concurs de Pessebres

Compartiu aquesta història

De nou l’entitat cultural del nostre municipi inicia un nou certamen per buscar i premiar els millors pessebres de Palafolls. Enguany és la 7a edició del concurs pessebrista de l’entitat. Tot just fa uns dies que s’ha obert la convocatòria per tal que els palafollencs que ho vulguin puguin inscriure’s al concurs.. Per fer-ho, han de dirigir-se al Cafè de Palafolls i omplir la butlleta d’inscripció amb les dades de contacte.

Les inscripcions són obertes fins aquest diumenge. A partir de llavors, tal i com s’ha fet en anteriors edicions, l’organització es posarà en contacte amb els inscrits per concertar un dia i hora de visita per valorar i puntuar el pessebre a cada llar.

Ho explica David Alenyà, un dels membres de la Puput de Palafolls.

Els criteris de valoració del jurat giren entorn a l’originalitat, la col·laboració dels infants, la magnitud o l’ús dels elements característics. Segons Alenyà son tot un conjunt de consideracions que ajuden als membres del jurat a valorar i assignar els guanyadors. També admet que cada any hi ha sorpreses i pessebres molt originals que sorprenen al jurat.

El lliurament dels premis es farà l’11 de gener a les 12 del migdia al mateix Cafè de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics