La venda de Boehringer deixa 3 milions a les arques de l’Ajuntament de Malgrat

La planta de Boehringer a Malgrat - (diarimaresme.com)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la part corresponent a les plusvàlues dels terrenys que ocupa la farmacèutica just davant de la platja i que es van vendre a la companyia japonesa AGC.

Aquests diners suposen una important injecció econòmica al superàvit del consistori i el nou govern municipal ja té en ment a què es destinaran aquests diners.

La regidora d’hisenda de Malgrat, Isabel Ortiz ho detalla a RP.

Aquests 3 milions d’€es sumaran al pressupost que avui ha d’aprovar el ple de l’Ajuntament. Justament aquest matí Ortiz ha presentat la proposta de pressupost que portaran a aprovació aquest vespre. El pressupost municipal de Malgrat s’enfilarà fins els 20 milions d’€, un 6% menys. La principal despesa del consistori és per al personal de l’Ajuntament i les despeses corrents de bens i serveis. Pel que fa a les inversions, la proposta del govern preveu poc més d’1 milió d’euros.

Les principals inversions previstes són per les millores urbanes en diferents carrers, l’adquisició d’equips informàtics, o les inversions en medi ambient.

El pressupost és un dels punts a l’ordre del dia del ple ordinari que es celebrarà a partir de les 7 a la sala de plens de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics