URGENT

Palafolls obre convocatòria per a una borsa d’agents de policia local

Compartiu aquesta història

Fa uns dies l’Ajuntament de Palafolls va obrir una nova convocatòria per confeccionar una borsa d’agents per a la policia local de Palafolls que ajudi a cobrir possibles baixes o necessitats del servei.

Per poder participar en aquesta convocatòria cal tenir la ciutadania espanyola , ser major d’edat i no patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el desenvolupament de les funcions policials.

La selecció i confessió de la borsa es farà per concurs oposició lliure. Es farà, si cal, un exercici de català als aspirants i seguidament hi haurà diferents proves: una de teorico-pràctica, una altra de competències, una de física i el corresponent psicotècnic i reconeixement mèdic.

Es tindran en compte els estudis acreditats tant els cicles formatius relacionats, els graus o la formació pròpia de policia i de perfeccionament.

En acabat les diferents proves els aspirants també hauran de superar una entrevista personal

Els interessats a fer les proves poden presentar la sol·licitud fins el proper dia 7 de gener seguint les instruccions que marquen les bases de la convocatòria que es poden consultar al web de Ràdio Palafolls.

 

Bases 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics