Palafolls obre convocatòria per a una borsa d’agents de policia local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies l’Ajuntament de Palafolls va obrir una nova convocatòria per confeccionar una borsa d’agents per a la policia local de Palafolls que ajudi a cobrir possibles baixes o necessitats del servei.

Per poder participar en aquesta convocatòria cal tenir la ciutadania espanyola , ser major d’edat i no patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el desenvolupament de les funcions policials.

La selecció i confessió de la borsa es farà per concurs oposició lliure. Es farà, si cal, un exercici de català als aspirants i seguidament hi haurà diferents proves: una de teorico-pràctica, una altra de competències, una de física i el corresponent psicotècnic i reconeixement mèdic.

Es tindran en compte els estudis acreditats tant els cicles formatius relacionats, els graus o la formació pròpia de policia i de perfeccionament.

En acabat les diferents proves els aspirants també hauran de superar una entrevista personal

Els interessats a fer les proves poden presentar la sol·licitud fins el proper dia 7 de gener seguint les instruccions que marquen les bases de la convocatòria que es poden consultar al web de Ràdio Palafolls.

 

Bases 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics