L’Oficina del Síndic recollirà dimarts consultes i queixes a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

l’Ajuntament ha anunciat que aquest proper dimarts una delegació de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Palafolls per atendre les possibles consultes i queixes dels palafollencs. Habitualment un equip del Síndic es desplaça als municipis per tal de d’acostar-se als ciutadans que tinguin qualsevol consulta i queixes sobre actuacions d’institucions públiques com ajuntaments, Generalitat o també amb empreses prestadores de serveis com gas, electricitat o telefonia.

A Palafolls , el Síndic serà al MiD de 9 del matí a 2 de la tarda per atendre a tots els palafollencs que dubtes, necessitin assessorament o vulguin plantejar qualsevol descontentament amb administracions i empreses privades que presten un servei d’interès públic.

Es preferible demanar hora de visita prèviament, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat

L’última vegada que l’Oficina del Síndic va visitar Palafolls va ser ara fa 2 anys i mig. Llavors, al casal d’avis, va rebre 4 visites, la majoria sobre temes de consum; sobretot de gas i telefonia.

A banda dels desplaçaments a les localitats, les queixes i consultes al Síndic es poden fer cada dia a través del mateix telèfon i correu electrònic que us hem donat.

L’any 2018 el Síndic va recollir 16 actuacions relacionades amb Palafolls, i al 2017 van ser 29 actuacions entre queixes i consultes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics