Una organització de discapacitats tria Santa Susanna pel seu programa de vacances

Foto: stasusanna.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La localitat veïna ha entrat a formar part del Programa de Vacances 2020 que ha dissenyat la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE). Unes 2000 persones amb diversitat funcional podran beneficiar-se d’aquest programa de febrer a setembre.

Santa Susanna és l’únic municipi del Maresme que forma part d’aquest programa que comparteix amb 13 destinacions més com Pamplona, Saragossa, Sevilla, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Maspalomas, Sant Carles de la Ràpita, Roses o Lloret de Mar, entre altres.

L’alcalde, Joan Campolier, s’ha mostrat satisfet que Santa Susanna formi part d’aquest programa de vacances i pugui oferir uns serveis de qualitat i accessibles per a persones amb discapacitat. Campolier assegura que “les accions que es portaran a terme en el projecte de Santa Susanna Destinació de Turisme Intel·ligent serviran per plantejar millores de cara a un turisme més inclusiu que doni compliment al dret que tenen totes les persones a poder gaudir de les seves vacances amb qualitat”. Des del consistori s’explica que fa temps es treballa en identificar i solucionar les dificultats que troben aquestes persones amb mobilitat reduïda en algun punt de la cadena turística: ja sigui l’allotjament, entorn, mitjans de transport, serveis o atraccions, i els processos de compra.

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica realitza aquest projecte de vacances des de fa 34 anys en els que més de 42 mil persones han viatjat a través d’aquest programa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics