L’amateur guanya al Malgrat en l’inici de la segona volta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de David Gascons ha superat a l’Olímpic Malgrat per 3 a 1 en un apassionant partit que es va decantar a la segona meitat.
El Palafolls es va avançar en el marcador al minut 12 amb gol de Ruly, però el Malgrat va empatar al minut 27. A la represa dos gols de Martori van decantar el marcador a favor de l’Amateur que encadena dues victòries seguides.

Justament arran del tercer gol l’arbitre va expulsar un jugador del Malgrat i l’entrenador per les queixes i reclamacions.
Ara el Palafolls és 3r a la classificació a 11 punts del líder i a 9 del segon classificat. Una bona arrencada de la segona volta. L’entrenador espera continuar competint per poder optar a les posicions d’ascens a 32a catalana.

L’Infantil va caure derrotat a casa contra l’Arbucienca per 0 a 11 i la setmana que ve buscaran capgirar la situació al camp del BlanesB.
En futbol Sala, el juvenil ha jugat aquest cap de setmana a la pista de la Vall-Llobrega on els palafollencs s’han endut la victòria per 3 a 7. Han marcat Vivancos, en tres ocasions, Fernández en dues i Arnau amb un últim gol. L’equip és líder en solitari amb dos punts d’avantatge al segon classificat, i aquesta propera jornada jugarà contra el Mollet, actualment 10è classificat.

El cadet ha empatat a 3 a casa contra el Lloret Esportiu, amb 1 gol de Pau i dos més de Joel. El cadet també és líder i la propera jornada serà contra el Tordera Parc, el segon classificat, pel que una victòria palafollenca el consolidaria el liderat.
Per últim ens fixem amb l’Aleví de divisió d’honor que ha perdut aquesta setmana contra el Santa Coloma per 5 a 3. La propera jornada serà contra el Sant Andreu de la barca.

Al programa minut a minut trobareu tota la informació dels equips esportius de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics