S’amplien les dates d’inscripció pel curs d’atenció sociosanitària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dilluns 10 de febrer arrencarà a Palafolls una formació adreçada a persones que es dediquen a l’atenció sociosanitària de persones dependents en institucions socials, en àmbits com la geriatria o la cura de persones amb discapacitats físiques o sensorials.

Inicialment, l’Ajuntament de Palafolls havia establert el passat 30 de gener com a data límit per formalitzar la inscripció en aquest curs, però aquest matí el consistori ha anunciat que el termini s’amplia fins el pròxim divendres. Tot i que les places són limitades, l’Ajuntament ha anunciat que encara hi ha vacants disponibles.

El curs, que és totalment subvencionat es farà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, a l’edifici del MiD, i comptarà amb un total de 370 hores teòriques i 80 de pràctiques.

Principalment, la formació va adreçada a persones en situació d’atur, per la qual cosa un dels requisits que es demana a l’hora de fer la inscripció és adjuntar el document DARDO, que acredita a l’interessat com a demandant d’ocupació.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, als matins al MiD, bé sigui presencialment o trucant al telèfon de l’Ajuntament de Palafolls -93 762 00 43- i marcant l’extensió 0300.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics