Sènior i Sots-25 perden aquest cap de setmana, en què s’imposen Sots-21 i Júnior

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El bàsquet palafollenc ha obtingut resultats de cara i creu a parts iguals aquesta última jornada, en què la majoria de partits s’han disputat fora de casa.

El Sènior B viatjava dissabte a la pista del Porqueres. Els palafollencs van acabar perdent de 17 punts un partit complicat contra els del Pla de l’Estany, que va acabar amb un resultat final de 66 a 49.

La mateixa manca d’encert va patir l’equip del Sots-25, que s’enfrontava a la Unió Girona al Pavelló dels Maristes, també dissabte. En aquest cas, la derrota palafollenca va ser més contundent, i el partit va acabar amb una diferència de 32 punts al marcador -86 a 54-, favorable als gironins.

L’altra cara de la moneda d’aquest cap de setmana la va signar, d’una banda, l’equip del Sots-21, que també jugava fora de casa dissabte. Ho feia contra el CB Farners, equip contra el qual els palafollencs van acabar imposant-se de 24 punts, 45 a 69.

Bones sensacions que també va tenir, dissabte, l’equip del Júnior B, que en el seu cas jugava al Palauet contra el Cabrera. Els palafollencs van acabar guanyant amb autoritat per un resultat 83 a 61.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics