La cooperativa de Palafolls augmenta vendes pel confinament

El nou sistema d'encoixinat biodegradable, que pot ser de paper (a la imatge), o bé de plàstic. - Foto: Ràdio PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Cooperativa Agrícola Conca de la Tordera està veient com augmenta la seva distribució de productes arran del confinament decretat fa dues setmanes. El fet de no poder sortir de casa a menjar a restaurants i haver de comprar aliments a supermercats i botigues de proximitat fa que es disparin les compres en aquests establiments. La cooperativa palafollenca, que agrupa agricultors de la zona, treballa principalment proveint grans cadenes de supermercats com Bon Preu, Caprabo o Carrefour cosa que ha fet augmentar notablement la venda de productes agrícoles d’aquesta cooperativa. Josep Ferrer, gerent de la Cooperativa de Palafolls explica que les vendes augmenten entre un 20 i un 30%.

Tot i aquest augment de vendes a grans cadenes de distribució, Ferrer destaca que hi ha productors locals que habitualment venien a restaurants, establiments hotelers o menjadors escolars i que s’han quedat sense clients.

Des del sector es viu amb preocupació la crisi de coronavirus ja que els pagesos venen d’una pedregada fa uns mesos, dels danys del Gloria a finals de gener i ara aquesta pandèmia que ha pot deixar molts conreus sense collir per falta de compradors.

Ferrer assegura que els pagesos han extremat les mesures de seguretat en les seves produccions així com la pròpia Cooperativa que ha incorporat mesures com la distància entre treballadors, la neteja sistemàtica de mans o d’altres mesures que obliguen a alentir l’operativa de treball d’aquest centre palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics