URGENT

L’Ajuntament gestiona la provisió de material de protecció als establiments

Compartiu aquesta història

La necessitat de material de protecció s’ha anat aguditzant al llarg dels dies, i un dels sectors en què fan més falta, a banda del sanitari, és el dels comerços. Els establiments d’aliments i també les farmàcies, espais oberts aquests dies per abastir a la població de productes de primera necessitat, continuen mantenint contacte social amb les persones que s’hi dirigeixen, i per aquest motiu necessiten especialment material de protecció, com guants, mascaretes o productes desinfectants.

Aleix Freixa, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, explica que el consistori està en contacte amb els comerciants per saber si compten amb aquest material, especialment mascaretes, ja que assegura que és el més necessari.

Freixa explica que actualment el consistori està treballant per poder comptar amb aquest material, el qual asseguren que “és molt escàs”.

Des de l’Ajuntament consideren fonamental que els treballadors i treballadores dels establiments de productes de primera necessitat estiguin protegits.

Justament ahir l’Ajuntament de Palafolls emetia un ban d’alcaldia per limitar les sortides dels ciutadans per anar a comprar als establiments de primera necessitat, amb l’objectiu de limitar el risc de contagi entre la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics