Se suspèn l’Aplec del Vilar i tots els actes de Setmana Santa de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La tradició, amb molts segles d’història, ha estat una de les moltes activitats afectades pel coronavirus i que cauen del calendari cultural de la ciutat veïna de Blanes.

Segons ha informat l’Ajuntament, durant els seus 400 anys d’història, l’Aplec del Vilar tan sols s’havia suspès durant la Guerra Civil. La celebració consisteix, principalment, en una missa oficiada al Santuari del Vilar, en què hi assisteixen l’alcalde de Blanes i membres de la corporació.

L’aplec estava previst pel dimarts 14 d’abril, ja que se celebra sempre l’endemà del dilluns de Pasqua, i és un dia festiu afegit dels blanencs a la resta de dies de la Setmana Santa.

L’Aplec del Vilar, però, no és l’única activitat del calendari festiu i cultural que s’ha de suspendre per la COVID-19. També han quedat anul·lats tots els actes previstos per aquesta propera Setmana Santa, que a Blanes es tradueixen en diversos actes religiosos i la processió dels Manaies. El consistori ha informat que tampoc se celebraran els tallers infantils de Pasqua que s’organitzaven al Passeig de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics