La Generalitat no vol aturar el perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret

Cartell anunciat el nou ramal. Aturem la C-32
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat a l’ACN que la infraestructura tirarà endavant un cop aportats els informes mediambientals que exigeix la interlocutòria dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que de moment manté les obres aturades.

Calvet lamenta la posició d’entitats com la plataforma Aturem la C-32, opositora de les obres, i considera “bàsic” per a la mobilitat que s’allargui l’autopista. Segons Calvet, “en sí, les infraestructures no són dolentes”, tot i que afirma que el que cal és “descarbonitzar” les carreteres i apostar per un transport més sostenible.

El titulat de Territori i Sostenibilitat considera que “estem obligats generacionalment a procurar que sobre una infraestructura hi passi més transport públic o una flota de vehicles més ambientalitzada”. En aquest sentit, afirma que “necessitem la carretera i que sigui utilitzada amb conceptes mediambientals”.

Per la seva banda, Aturem la C-32 insisteix al Govern català perquè s’enterri definitivament el projecte, ja que consideren que “ha perdut el poc sentit que tenia”, i sosté que la crisi derivada de la Covid-19 obliga a canviar el model per a la Costa Brava Sud i “esborrar-ne la destrucció del paisatge, l’especulació i els peatges a l’ombra”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics