Palafolls supera els 40 contagis confirmats per la covid19 des del març

Test de detecció ràpida de la COVID-19 - Foto: Jarun Ontakrai
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dades oficials del Departament de Salut mostren un lleuger repunt dels casos confirmats de coronavirus al nostre municipi.

Si en tot el mes de juliol es van confirmar 4 casos, els mateixos detectats i confirmats al juny, en el que va de mes, ja s’han confirmat 7 casos. D’aquesta manera, des de l’inici de la pandèmia, al mes de març,  s’han confirmat 41 contagis a través de les corresponents proves mèdiques; ja siguin PCR o test ràpid.

Justament, un dels possibles motius per l’augment de casos detectats és el nombre més gran de proves PCR que es fan actualment, gràcies als rastrejadors que hi ha als centres mèdics de la zona i que busquen els contactes dels casos positius per tal de fer-se les proves.

A banda, des del març, el nostre municipi suma 760 casos sospitosos. Es tracta de persones que presenten símptomes compatibles amb la covid  i que un professional sanitari ha diagnosticat com a possible coronavirus, però no hi ha cap prova que ho confirmi. D’aquests casos sospitosos, una seixantena són d’aquest mes d’agost.

Segons les mateixes dades, a Malgrat hi ha 10 nous casos positius, enfilant-se el nombre de casos acumulats des del març en els 239 i els sospitosos en els  1570.

A Blanes hi ha 286 casos confirmats, però el doble de sospitoso que a Malgrat. A Tordera ja s’ha arribat al centenar de casos confirmats.

Tot i aquestes dades, no tots els contagiats requereixen ser ingressats en un centre sanitari. De fet avui dilluns només hi ha 3 persones ingressades per covid-19 a l’Hospital de Calella i cap a Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics