Blanes tira endavant la Festa dels Copatrons

Xocolatada de la festa dels Copatrons (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que el passat mes de juliol Blanes va haver de suspendre la Festa Major de Santa Anna, i fins i tot la versió redissenyada que s’havia fet per prevenció de la Covid19, ara el consistori sí tira endavant la Festa Major Petita dels Copatrons de la ciutat; Sant Bonós i St Maximià.

El consistori afirma que el context actual és diferent al del juliol i per això avui ha anunciat les activitats previstes d’aquesta festa que comença dijous i s’allargaran fins diumenge.

Serà, però, una festa dels Copatrons més reduïda del que és habitual en la que han primat  les mesures preventives per la COVID-19.

La programació començarà amb la 6a Cantada d’Havaneres amb les Anxovetes, Port Bo i el grup local Cabotatge. Serà a les 9 del vespre a la plaça 11 de setembre, on es concentraran la majoria d’activitats d’aquesta festa, ja que és suficientment amplia per garantir les mesures de seguretat.

Divendres, dia dels copatrons, es farà al matí l’ofrena a les imatges dels copatrons de l’arc del carrer Ample i seguidament l’ofici solemne, amb la participació de les autoritats locals. Al vespre batucada dels Diables Sa Forcanera i a la nit, els concerts joves amb grups locals.

Dissabte hi haurà contes i gegants a la tarda i nit de monòlegs amb 3 convidats. Diumenge acaba la festa amb una audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics