El Palafolls renuncia a jugar a la 3a Catalana sinó és al grup de Girona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa un mes que la Federació Catalana de Futbol comunicava al Palafolls que hi havia una vacant a la 3a Catalana i que era per a l’equip del nostre municipi, ja que s’havia quedat a les portes de l’ascens directe de categoria.

El club local, que ha patir una profunda remodelació aquest estiu,  havia acceptat l’ascens i ja treballava en la preparació de la propera temporada, però segons expliquen fonts del club, finalment es renunciarà a l’ascens. El motiu; el ball de grups en els que la Federació ha anat posant a l’equip palafollenc, que habitualment ha jugat amb equips de La Selva o el Gironès, i que finalment l’havien enquadrat en un grup amb equips del Barcelonès. Segons Fernando Redondo coordinador del club, això implica desplaçaments més llargs i en poblacions amb més problemes de mobilitat, pel que finalment refusaran l’ascens proposat per la Federació.

Així el primer equip del Palafolls continuarà militant a la 4a Catalana en el grup d’equips de la Selva i el Gironès. Redondo, però, no tanca la porta a pujar encara de categoria. Recorda que la situació actual pot obligar a algun equip a renunciar a la seva plaça a la 3a Catalana, permeten llavors ascendir de nou. La condició que es pugui jugar amb equips de la zona de  Girona.

El primer equip del CD Palafolls estrenarà nou entrenador la propera temporada i la meitat de la plantilla serà nova respecte l’any passat, tot i que en la majoria d’incorporacions són d’antics jugadors del club que havien marxat anys enrera per desavinences amb la directiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics