Palafolls prepara ja la seva festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

No serà una festa major normal i primaran les mesures de seguretat per evitar contagis de la covid, però Palafolls no vol renunciar a la seva festa gran i ja està preparant les activitats. De moment se sap poca cosa, només el que s’intueix de les fotografies que han penjat des de l’Ajuntament de Palafolls a les xarxes indicant que els serveis municipals ja s’estan coordinant per tirar endavant la festa.

A través d’aquestes fotografies veiem que la festa s’allargarà 8 dies i que els actes començaran més aviat del que és habitual. La intenció és no solapar activitats i esponjar els actes previstos, tenint en compte que enguany les dates no acompanyen ja que el dia de la festa, el 8 de setembre, cau en dimarts i la diada en divendres.

El consistori, però, continua mantenint en secret els actes principals de la festa, però es descarten d’entrada activitats multitudinàries i aquelles que no puguin fer-se asseguts i mantenint les mesures de seguretat i prevenció. 

Hi ha activitats que ja són segures que no seran al programa, per exemple les barraques de l’AlterFesta o un pregó de Festa Major com els últims que hem viscut, amb actuacions de veïns del poble, tot i que hi haurà pregó diferent als que hem estat acostumats en els últims anys.

De fet es preveu que sigui a finals d’aquesta mateixa setmana que es faci públic el programa complet de la Festa Major de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics