S’activa el formulari en línia per les invitacions del “Gràcies Palafolls”

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha activitat aquest matí el formulari en línia per poder demanar telemàticament les invitacions dels concerts del programa de la Festa Major readaptada del nostre municipi. Dimarts, l’OAC obria les portes per adquirir les entrades de forma presencial, i des d’avui dijous, amb l’obertura del formulari en línia, ja no cal dirigir-se a les dependències del consistori per demanar-les. 

Segons ha informat l’ajuntament, el formulari, que ja es troba disponible a www.palafolls.cat, es mantindrà actiu fins l’exhauriment de les invitacions. Pel que fa als esdeveniments que ja han exhaurit les localitats, com és el cas del Pregó o del concert del Pot Petit, les persones interessades entraran en una llista d’espera per si es produeixen devolucions.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ha demanat “la màxima col·laboració i responsabilitat” a la ciutadania si se sap amb antelació que no s’assistirà a un acte pel qual es tenen invitacions i que aquestes es retornin, ja que d’aquesta manera no quedaran cadires buides, pensant en la gent que pot haver-hi en llista d’espera.

La pàgina del formulari demana el nom i cognoms, DNI i correu electrònic de la persona sol·licitant, així com nom i DNI de les persones acompanyants. En aquest cas, com a màxim poden demanar-se 4 invitacions.

Pel que fa als menors de 16 anys que vulguin reservar invitacions, se’ls demana adjuntar omplerta i signada l’autorització per part d’un dels pares o del tutor legal.

Un cop feta la reserva del formulari, l’Ajuntament de Palafolls contactarà amb la persona interessada per confirmar-li les invitacions. Un cop rebuda la confirmació, caldrà dirigir-se al MiD a recollir-les, en horari d’oficina.

Per a qualsevol dubte o incidència amb el formulari de les invitacions cal enviar un correu electrònic a l’adreça plf.cultura@palafolls.cat, o bé trucar al telèfon de l’ajuntament, el 93 762 00 43.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics