Ràdio Palafolls i quatre emissores més de l’Alt Maresme recullen avui el premi per la cobertura del Gloria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’any, el pas del temporal Gloria per Catalunya, i en especial a la zona de l’Alt Maresme, va deixar una afectació sense precedents pel territori. Durant aquells dies, la tasca informativa de les emissores locals va tenir més sentit que mai, ja que es van destinar molts esforços es mantenir una programació basada en la informació sobre el que estava succeint, de forma actualitzada, a la nostra zona.

Aquest treball, que va fer Ràdio Palafolls i també les emissores veïnes de Ràdio Tordera, Ràdio Calella Televisió, Ràdio Pineda i Ona Malgrat, va resultar premiat en la vintena edició dels Premis Radio Associació, que cada any s’atorguen tant a mitjans com a professionals per distingir la seva tasca. En el cas de les emissores de l’Alt Maresme, s’ha atorgat una Menció de qualitat en la categoria de Millor programa de ràdio local per la cobertura del temporal Gloria.

Inicialment, la cerimònia d’entrega dels premis havia de celebrar-se el mes de març, però la pandèmia de la Covid-19 va obligar a suspendre l’acte. Finalment, els guardons s’entreguen avui dijous a dos quarts de 8 del vespre, en un acte al Liceu de Barcelona presentat per Òscar Andreu i Òscar Dalmau i que es podrà seguir en streaming a través del web www.radioassociacio.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics