L’Ajuntament organitza un casalet i activitats gratuïtes per aquest Nadal

El Juga Juga al teatre, l'any 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Serà l’alternativa al tradicional Juga Juga que s’organitza cada any durant les dates nadalenques, però que enguany és impossible de dur a terme, ja que aquest habitual parc infantil de Nadal no permet garantir les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Amb un casal, organitzat com el de l’estiu, es poden garantir grups bombolla estables durant tots els dies, i és molt més senzill d’organitzar per complir amb la resta de mesures de prevenció, com higiene de mans i distàncies. Ho diu la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, Sònia González.

El casal de Nadal organitzat pel consistori palafollenc es farà durant 10 dies, entre el 22 de desembre i el 5 de gener, en horari exclusiu de matí de 10 a 13h, i està limitat a nens i nenes de P3 a 6è de primària.

A diferència del Juga Juga, on l’entrada es pagava per cada dia que s’assistia, el nou casal de Nadal necessita d’inscripció prèvia amb un únic preu, de 60 euros, per a tota l’activitat. Així, caldrà fer l’inscripció al casal nadalenc a partir de dilluns vinent i fins el dia 20 de novembre. Davant la incertesa provocada per la pandèmia, González explica que es retornaran els diners en cas d’haver de suspendre l’activitat.

Paral·lelament a aquest casal nadalenc, que només es farà en horari matinal, l’Ajuntament de Palafolls prepara tot un seguit d’activitats per a les tardes. La regidora avança que seran activitats gratuïtes i en què caldrà inscripció prèvia per poder participar garantint les mesures de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics