Els autònoms afectats per la crisi derivada de la Covid-19 ja poden demanar els ajuts de la Generalitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A les 9 del matí d’avui dilluns 9 de novembre s’ha activat la línia d’ajuts d’urgència que des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies es dona a autònoms que s’han vist afectats per l’impacte econòmic de la crisi derivada de la pandèmia.

La Generalitat ha establert un ajut extraordinari i puntual en forma de prestació econòmica de pagament únic per un import fix de 2.000 euros, i que serà compatible amb la percepció de qualsevol altre ajut, prestació, subsidi o subvenció, públics o privats, destinat a la mateixa finalitat.

Les sol·licituds de la prestació s’han de presentar telemàticament, i per fer-ho és necessari tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil. Ho podeu fer visitant el següent enllaç: Ajut per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19

Les sol·licituds ja es poden sol·licitar des d’avui, i hi ha temps durant deu dies, fins a les 3 de la tarda del 20 de novembre, o fins a exhaurir la dotació pressupostària.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies argumenta que s’ha considerat necessari tirar endavant aquesta línia d’ajuts d’urgència “davant d’uns efectes de la pandèmia que s’estan allargant en el temps i que es manifesten amb una gran intensitat”.

Segons afirma el Govern, la nova partida pressupostària de 20 Milions d’euros beneficiarà un total de 10.000 professionals i s’afegeix a la línia d’ajuts de 7 Milions i Mig d’euros aprovats pel Departament el mes de març, que ja van arribar a 8.869 autònoms.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics