ERC Malgrat denuncia “possibles irregularitats comptables” en unes obres d’Aigües Malgrat

Façana de l'Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons denuncia el grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, s’haurien detectat més de 72 Mil euros de més en l’aprovació del tancament econòmic de les obres de manteniment de l’empresa Aigües Malgrat, S.A. dels anys 2018 i 2019.

Els republicans afirmen que els diners no s’han arribat a pagar perquè el consistori “ho ha tirat enrere sense donar explicacions i atribuint-ho a un simple error”.

De fet, ERC assegura que la Junta de Govern Local els ha donat la raó en la denúncia fet el passat agost, després d’haver presentat un recurs “davant la sospita d’irregularitats comptables” en el tancament de les obres, que van ser aprovades per un import total de més de 600 Mil euros.

Segons els republicans, el recurs requeria al Cap d’Intervenció i al Cap d’Àrea de Territori i Sostenibilitat els informes tècnics d’aquest projecte de millora, l’import del qual els republicans consideraven que “excedia el cost de les actuacions previstes”. ERC assegura que “s’ha fet palès” que aquests informes “no justificaven 72.245,20 euros del total de la despesa compromesa”.

Ramir Roger, regidor portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, afirma que aquest fet ha de servir de “toc d’atenció” perquè la situació no es repeteixi en un futur.

ERC diu que no els correspon a ells jutjar-ho, sinó “només fiscalitzar-ho”, però afirmen que “tant si hi ha hagut mala fe com si no és una mostra d’una gran irresponsabilitat”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics