Aspronis engega una campanya per poder comprar dos llits articulats per a la residència de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La fundació Aspronis, que treballa per millorar la qualitat de les persones amb discapacitat, ha engegat una campanya de micromecenatge per tal d’aconseguir els prop de 3.000 euros necessaris per poder comprar dos llits per a la Residència Pinya de Rosa de Palafolls.

Es tracta de dos llits articulats, amb els matalassos adients, que ajudaran a donar una millor atenció a les persones de la residència Pinya de Rosa de Palafolls, on hi ha una cinquantena de persones. Són residents amb discapacitat greu i necessitats d’atenció intensiva, per la qual cosa es requereix material especial per a una millor atenció a l’usuari però, també, per facilitar la feina als  professionals d’aquesta residència.

La campanya per aconseguir aquests prop de 3.000 euros s’allargarà fins el 15 de gener, i tothom qui ho vulgui podrà fer un donatiu a la web de la Fundació Aspronis.

A més, també es podrà col·laborar a través d’una transferència bancària o un pagament amb targeta.

La residència Pinya de Rosa ofereix allotjament, manutenció, i atenció especialitzada a cada usuari amb especial atenció a les necessitats psicopedagògiques i de rehabilitació.

El centre, que fa 36 anys que es va obrir, està ara en procés de remodelació integral per condicionar l’espai a les necessitats i normatives actuals. A banda de la residència, la Fundació Aspronis també té, des de fa uns anys,  alguns pisos tutelats al nostre municipi, destinats als usuaris més independents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics