URGENT

La promoció de premis de l’ACEP tira endavant adaptant-se a les circumstàncies

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls torna a organitzar, per aquestes properes festes de Nadal, una nova promoció de premis entre la població.

Enguany, davant l’expectativa sobre com evolucionaria la situació de la pandèmia, l’ACEP ha decidit modificar el format de la promoció nadalenca.

En total, l’ACEP repartirà aquest cop 2.900 euros, que es donaran equitativament entre els 29 socis que conformen l’entitat i que participaran de la promoció nadalenca. Cadascun d’aquests establiments tindrà 100 euros que sortejaran, com ells vulguin, entre els seus clients, amb l’única condició que col·loquin un cartell visible al negoci explicant com ho faran.

Francesc Tresserras és president de l’ACEP.

Per participar es podran omplir butlletes a aquesta trentena d’establiments entre els dies 1 i 17 de desembre, i el dilluns 21 es farà el sorteig.

Aquest sorteig, però, no és l’únic que l’ACEP ha preparat per aquest proper Nadal. Per promocionar la presència de l’entitat a les xarxes socials, es farà un sorteig d’un total de 8 lots que han cedit els comerciants adherits i al qual es podrà participar a través d’Instagram. Tot i així, la meitat dels lots se sortejaran també de forma tradicional per aquells menys habituats a les xarxes.

Els lots de Nadal estan exposats al Cafè de Palafolls perquè la ciutadania pugui veure’ls en directe i pugui saber a què pot optar si participa en el sorteig aquestes properes setmanes.

Des de l’ACEP s’ha volgut intentar mantenir la tradició de la seva promoció de premis de Nadal malgrat la pandèmia. A banda de les promocions, des de les xarxes socials de l’entitat es continuarà informant de l’actualitat del teixit comercial de Palafolls; unes xarxes que, segons afirma Tresserras, han estat de gran ajuda per obrir-se al públic en un moment com l’actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics