Palafolls estabilitza els contagis per Covid-19, però no aconsegueix rebaixar-los

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’un estiu amb pocs contagis detectats a Palafolls, la tardor s’ha presentat amb un augment significatiu dels casos confirmats per coronavirus al nostre municipi. Des de l’octubre passat no hi ha hagut setmana per sota de la quinzena de contagis la nostra vila amb puntes preocupants properes a la trentena de confirmats.

Durant tota la setmana passada es van confirmar 16 contagis i des de dilluns d’aquesta setmana ja són 13 els casos detectats a través de proves bàsicament PCR, però també amb les proves d’antígens que es fan des del CAP de salut.

En tot el mes de novembre, a Palafolls s’han detectat 72 contagis, enfilant la xifra total de confirmats des del març  fins als 224.

Les dades s’estabilitzen, però continuen molt altes. De fet el risc de rebrot al nostre municipi continua sent molt alt, tot i que la taxa de propagació se situa per sota de l’1, és a dir, que decreix.

Amb tot plegat, aquest proper cap de setmana és el primer amb el retorn parcial de l’activitat de restauració i d’oci després de setmanes tancada. Encara, però, segueix vigent el confinament perimetral municipal fins dilluns a les 6h del matí i el toc de queda a partir de les 22h.

Ahir la Generalitat va anunciar que no té previst fer excepcions pel que fa a les restriccions de mobilitat previstes en el pla de desescalada; tampoc durant el pont de la Puríssima.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics