L’Ajuntament homenatja amb un vídeo a la comunitat educativa de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls ha estrenat aquest divendres un vídeo que recull els testimonis personals de diversos alumnes, docents i membres de l’equip directiu de les escoles Mas Prats, Ferreries i l’Institut de la Font del Ferro.

El vídeo, titulat “Palafolls, Vila Educadora”, mostra el relat de les vivències que aquests testimonis han tingut durant la gestió dels centres educatius en plena pandèmia, per tal de mantenir-hi l’activitat i tenint en compte totes les restriccions necessàries.

Segons l’ajuntament, amb el vídeo es vol fer èmfasi en les emocions, així com posar en valor “la gran tasca educativa i emocional” que han dut a terme els docents i equips directius de les escoles i l’Institut. A la vegada, també vol reconèixer “l’exemple de superació que han donat els infants de Palafolls”. El consistori afirma que “des de la col·laboració, l’estima i les ganes de continuar treballant per l’educació del municipi es poden superar totes les adversitats”.

El vídeo es pot veure a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics