Es comença a repartir el segon número de la revista El Ganxet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nova revista municipal de Palafolls, El Ganxet, ja té a punt el segon número. De fet, ja des d’avui s’ha començat a repartir, després d’un retard per qüestions tècniques d’impremta, i també des d’aquest dilluns es pot trobar a internet, en format digital.

Segons ha informat el consistori, en aquesta segona edició de la revista s’ha volgut destacar el que es considera un dels episodis meteorològics més tràgics viscuts mai en territori palafollenc, com va ser el temporal Gloria, del qual se’n commemorarà el primer aniversari d’aquí a poc més de 15 dies.

La publicació en format físic es pot trobar a partir d’avui a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a l’Escola Municipal de Música i Dansa, mentre que en format digital es pot descarregar des de www.palafolls.cat.

La revista El Ganxet ha estat una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Palafolls amb la voluntat, segons afirma el consistori, de “diferenciar-se dels típics butlletins locals tant pels continguts com per l’expressió escrita i l’esperit divulgatiu”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics